DISCLAIMER

Door deze site te bezoeken verklaart u akkoord te gaan met onderstaande gebruiksvoorwaarden. Deze site is louter bedoeld voor algemene informatie en pretendeert op geen enkele wijze om volledig te zijn. Alle intellectuele eigendommen op deze site, inclusief alle copyrights, zijn eigendom van 360Careers B.V. of worden door ons gebruikt met toestemming van de eigenaar. U heeft geen recht enig onderdeel te kopiëren, reproduceren, modificeren, uit te geven, te opladen, te posten, te versturen of te distribueren zonder vooraf schriftelijk akkoord van 360Careers B.V. te hebben verkregen.

Daar waar 360Careers B.V. koppelingen biedt naar andere websites, verklaren wij geen enkele controle over de inhoud van deze sites te hebben. De voorziening van zulke koppelingen veronderstelt niet dat 360Careers B.V. achter de inhoud staat van de diensten of producten die via deze koppelingen aangeboden worden. 360Careers B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enig verlies of schade in welke vorm dan ook voortkomend uit hetgeen gesteld wordt of aangeboden is op deze site dan wel op de sites waarnaar koppelingen bestaan.

Berichten die u via het openbare internet stuurt per e-mail kunnen onderschept worden of op andere wijze gemanipuleerd worden. 360Careers B.V. adviseert u om geen geheime of anderszins gevoelige informatie per e-mail aan 360Careers B.V. te sturen. Indien u er voor kiest om via het openbare internet berichten aan 360Careers B.V. per e-mail te sturen, accepteert u het risico dat deze berichten onderschept of anderszins gemanipuleerd kunnen worden door een derde.

Vermelding statutaire zetel Amsterdam; Kamer van Koophandel Amsterdam nummer 52601366

© 360Careers B.V. 2016 – Alle rechten voorbehouden