OVER ONS

VISIE >    EXPERTS >    RAAD VAN ADVIES >

CONSIDER YOUR OPTIONS…

360Careers koppelt de kennis en ervaring van haar experts om u optimaal te kunnen begeleiden, op het juiste moment en op de juiste plek.

360Careers biedt onafhankelijk advies, een pool van goede coaches, transparante en effectieve trajecten zonder rompslomp en een pijplijn van goede kandidaten.

Bewaren

Marline
Marline Stoffer – van Dam
is initiatiefnemer en managing partner van 360Careers. Dankzij haar internationale ervaring in de advocatuur en de financiële dienstverlening heeft zij een wereldwijd netwerk opgebouwd. De afgelopen twintig jaar heeft zij een succesvolle carrière in executive search, coaching en mediation opgebouwd. Zij kan uitstekend luisteren en is als geen ander in staat de kennis en ervaring van de experts van 360Careers te kanaliseren. Met kennis van zaken kan zij oplossingen bieden in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

VISIE

OVER ONS >     EXPERTS >     RAAD VAN ADVIES >

NIEMAND HEEFT DE WIJSHEID IN PACHT MAAR JE BENT NOOIT TE OUD OM TE LEREN

360Careers wil iedereen de gelegenheid bieden om zich optimaal te ontwikkelen. Die ontwikkeling kan voor iedereen anders zijn en andere keuzes omvatten. Dit leidt uiteindelijk tot een optimum voor individu en organisatie.

Bij 360Careers zijn het niet alleen onze klanten maar ook onze experts die met elkaar en van elkaar kunnen leren. Open, moderne communicatie is essentieel. Empathie, respect, kennis, interesse en creativiteit zijn randvoorwaarden. Nieuwe technologische toepassingen zijn een gegeven.
Executive Search, Coaching en Training leveren verschillende instrumenten om ontwikkeling te kunnen realiseren.
Onderdeel van het leren is inspireren en delen van informatie.

Regelmatig organiseert 360Careers workshops en ronde tafel gesprekken met boeiende sprekers. Zie ook onze blogs

EXPERTS

OVER ONS >     VISIE >     RAAD VAN ADVIES >

360CAREERS HEEFT DESKUNDIGEN OP ELK TERREIN!

De experts van 360Careers zijn ervaren, academisch gevormde professionals die uitblinken in hun vak. Zij beheersen minimaal een van de diensten die 360Careers levert maar vaak combineren zij meer disciplines.

Om aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen hebben wij een divers palet van experts. Authentieke persoonlijkheden en breed opgeleid. Door onze manier van werken leveren wij maatwerk dat uit meerdere disciplines kan worden opgebouwd. Mediation, Coaching, Executive Search en Training kunnen zo in elkaars verlengde liggen. De diversiteit van de experts van 360Careers leidt tot verrassende resultaten.

MARLINE STOFFER

MANAGING PARTNER
gespecialiseerd in begeleiding van professionals; executive search, coaching en mediation

linkedin-tekst

Marline Stoffer, de mensen waar ik mee werk zijn de sleutel tot hun eigen succes.
Ik bied een “veilige haven”, zoals het oog van de storm, waar ruimte is om blinde vlekken te ontdekken, dilemma’s te ontrafelen, onzekerheden te koesteren. Waar we verschillende lenzen gebruiken, andere perspectieven vinden en nieuwe aanpak en gedrag inzetten waardoor je verder kunt, met meer inzichten en beter uitgerust dan daarvoor.
Concreet; om echte resultaten te behalen voor mensen en organisaties.

Marline is gespecialiseerd in begeleiding van executives & professionals; executive search, coaching en mediation.

Marline heeft als advocaat bij Skadden en Clifford Chance gewerkt waarna ze dankzij executive search overstapte naar het “bankvak” bij (Fortis)MeesPierson en Kempen.
De kennismaking met executive search beviel haar zo goed dat het de inspiratie werd voor een nieuwe carrière. Het past perfect bij haar passie om mensen en teams te helpen hun volle potentieel te realiseren. Ze adviseert organisaties en coacht bestuurders & professionals in leiderschap, diversiteit & inclusiviteit, persoonlijke – en carrièreontwikkeling en oplossen van conflicten.
Haar vermogen om in verschillende talen te werken past bij haar internationale (werk)ervaring. Dit koppelt ze aan haar analytische-, communicatieve – en luistervaardigheden en haar warme interesse in mensen om hen te helpen een duurzaam resultaat te behalen.

Ze heeft een ICC van Insead University en is gecertificeerd voor het gebruik van Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching, 360Feedback, MBTI, HOGAN, NLP en OBM, Marline is oprichter en managing partner van 360Careers.

ARJAN OFFERHAUS

gespecialiseerd in communicatie- en presentatie, interne communicatie en brainstorm sessies.
linkedin

Communicatie-advies & training spreken me aan vanwege de grote diversiteit in problematiek en contacten. Dit heeft me geleerd en geïnspireerd om goed te luisteren en me snel zaken eigen te maken, energiek, flexibel en creatief te zijn in het zoeken naar oplossingen, mensen te motiveren en te enthousiasmeren.
Ieder maakt zijn persoonlijke ontwikkeling door tijdens een training en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Hiervoor is een opbouwend kritische blik, een creatieve geest en humor onontbeerlijk.

Arjan is gespecialiseerd in: communicatie- en presentatie, interne communicatie en brainstorm sessies.

Arjan Offerhaus is jurist, heeft jaren lang in marketing communicatie en reclame gewerkt. Sinds 2000 geeft zij communicatie-advies en trainingen op uiteenlopende terreinen.
De trainingen zijn er op gericht mensen plezier te geven in communicatie. Iedereen kan zichzelf immers verbeteren op dit vlak. Doel is gesprekken, interactie en presentaties effectiever en boeiender te maken en de interne communicatie te versoepelen, door het beste uit eenieder te halen en de juiste vaardigheden toe te voegen.
Iedere organisatie en individu heeft zijn eigen karakter en problematiek. Daarom wordt elke training ontwikkeld in overleg. Primair bij de trainingen staan zelfvertrouwen, durf, plezier en originaliteit.
Trainingen zijn o.a.: Communicatie & Presentatie, Express Yourself, Interne communicatie, Sollicitatie, Vergaderen, Conflicthantering, Assertiviteit, Leiding geven.

ERIK REIJTENBAGH

gespecialiseerd in de assessment center methodiek, e-assessments, loopbaan coaching en outplacement

linkedin

Erik Reytenbagh, is afgestudeerd in de organisatie- en klinische psychologie en bezit als consultant en zelfstandig ondernemer inmiddels meer dan twintig jaar vakgerichte ervaring met het beoordelen en ontwikkelen van talenten in organisaties. Hij adviseert organisaties op het gebied van talentmanagement en is tevens coach op het gebied van werk en loopbaan.

Erik is gespecialiseerd in de assessment center methodiek, e-assessments, loopbaan coaching en outplacement. Hij heeft ervaring met een breed scala aan psychometrische testen en is MBTI gecertificeerd.

Ieder mens heeft naar mijn mening een talent factor en het zijn die talenten die maken dat mensen zich in hun werk kunnen ontplooien en onderscheiden. Met plezier klinkende resultaten behalen, daar gaat het wat mij betreft in de kern om. Het is dus belangrijk dat werk aansluit op de daadwerkelijke drijfveren. Belangrijker dan een test of assessment is de adviseur zelf. Een timmerman heeft niets aan goed gereedschap, als hij niet weet hoe hij een stoel moet maken.

Marijke van der Heijden

MARIJKE VAN DER HEIJDEN

gespecialiseerd in systemisch coachen, counseling, consultancy en training

linkedin

Marijke van der Heijden, heeft veel kennis van en inzicht in ontwikkelingsprocessen. Ze is creatief en ze heeft gevoel voor humor. Ze voorziet cliëntvragen van een realistisch kader zonder te versimpelen. Ze weet ruimte voor anderen te creëren. Ze biedt nieuwe perspectieven en begeleidt graag out-of-the-box denken. Hierbij benut ze creatieve processen om onder de oppervlakte te kijken en te zoeken naar deels onbewuste thema’s. Haar kennis van – , interesse in – en vooral liefde voor de beeldende kunsten helpt daarbij.

MARIJKE is gespecialiseerd als systemisch coach, counselor, consultant en trainer voor individuele cliënten en teams.

Marijke begeleidt inmiddels ruim vijfentwintig jaar professionals in complexe werksituaties. Als coach en counselor faciliteert zij de persoonlijke groei van cliënten. Zij ondersteunt mensen bij het vinden van hun persoonlijk leiderschap d.m.v. rol onderzoek. Samen zoeken en het denken delen, dat kenmerkt haar aanpak. Haar werkveld omvat zowel young professionals als senior managers. Als consultant is zij sterk in het creëren van een veilige en vruchtbare omgeving voor leer- en veranderprocessen. Ze stimuleert en weet grenzen aan te geven. Marijke heeft veel ervaring als trainer van medewerkers en leidinggevenden van divers pluimage, van advocaten en adviseurs uit het bedrijfsleven tot collega-trainers.

Voornaam Achternaam

ELSBETH BOERBOOM

gespecialiseerd in het coachen van professionals, visie- en strategieontwikkeling voor individuen of teams.

linkedin

Elsbeth Boerboom, is een betrokken coach en adviseur. Zij biedt individuen en teams ruimte voor reflectie op hun werk, situatie en de toekomst. In een veilige omgeving kunnen ook persoonlijke dilemma’s die onder professionele vragen liggen aan de orde komen. Haar kracht is het brengen van helderheid in complexe situaties, het bieden van nieuwe gezichtspunten en het verbinden van mensen en ideeën. Met een luisterend oor, een warm hart en een scherpe geest.

Elsbeth is gespecialiseerd in het coachen van professionals. Professionals die stil willen staan bij werk gerelateerde vragen.

Soms ligt de nadruk meer op het persoonlijke vlak (bv persoonlijke effectiviteit en bewuste keuzes maken), soms meer op het professionele vlak (bv vormgeven aan samenwerking en leiderschap). Met aandacht voor duurzame zakelijke resultaten.Elsbeth Boerboom draagt graag bij aan een (werk)omgeving waarin mensen met plezier hun talenten inzetten. Met belangstelling voor diversiteit en het bevorderen van vrouwelijk talent.Zij is sparringpartner voor managers en ondernemers en kent de specifieke problematiek van familiebedrijven. Elsbeth Boerboom heeft een achtergrond in de advocatuur en bedrijfsleven en maakt gebruik van verschillende begeleidingsmethodieken o.a. gebaseerd op systemisch werken TA en NLP. Zij werkt in het Nederlands en Engels.

Esther Celosse

ESTHER CELOSSE

gespecialiseerd in begeleiden van strategische LEAN implementaties.

linkedin

Esther Celosse, is een ervaren management trainer en adviseur. Ze is gecertificeerd executive coach en mediator met kwalificaties in de toepassing van MBTI en NLP technieken. Haar achtergrond als jurist en bedrijfskundige, haar pragmatische en no-nonsense aanpak en genoemde ervaring maken haar al jaren de natuurlijke partner voor executive managers binnen strategische veranderingsprocessen. Voordat ze als zelfstandige aan de slag ging, heeft ze gedurende 20 jaar carrière gemaakt in het internationale bank- en trustwezen. Esther heeft zowel in Europa en als in Zuid-Amerika gewoond en gewerkt.

Esther is gespecialiseerd in het begeleiden van strategische LEAN implementaties.

Esther Celosse ondersteunt executive managers in strategische veranderingsprocessen. Met haar pragmatisch en no-nonsense aanpak begeleidt zij managers in LEAN organisaties in de financiële sector middels trainingen, workshops en ‘on the job’ coaching. Zij zorgt er daarbij voor dat de vereiste mentaliteitsverandering tot stand komt.
Tegenwoordig houdt zij haar kantoor in haar woonplaats in Frankrijk. Daarvandaan opereert zij in projecten bij internationale financiële bedrijven in Nederland, Belgie, Engeland, Luxemburg en Frankrijk.

Frederique Veldhuis

FREDERIQUE VELDHUIS

gespecialiseerd in organisatieontwikkeling, executive coaching & search.

linkedin

Frederique Veldhuis, mijn passie ligt bij het faciliteren van groei en transformatie die relevant zijn binnen een organisatie context. Mijn doel is het goud in organisaties, teams en mensen te ontketenen door executives en professionals te ondersteunen bij het realiseren van duurzame verandering.

Frederique is gespecialiseerd in organisatieontwikkeling, executive coaching & search.

Frederique is haar carrière gestart in search bij Ebbinge Campus, met daaropvolgend 7 jaar in diverse commerciële rollen bij Heineken International en Nike. In 2008 heeft ze haar carrière verder verlegd naar organisatieontwikkeling & verandering. Initieel bij &Samhoud in Nederland en de daaropvolgende 8 jaar in Zuid Afrika en Mozambique met haar eigen lokale bedrijf Alchemize. Door de 8 jaar die ze in Afrika heeft gewoond en gewerkt heeft ze een nog beter begrip gekregen van de uitdagingen van verandering, het belang van veerkracht en de waarde van diversiteit & inclusiviteit.

Frederique is afgestudeerd met een International Master in Consulting & Coaching for Change, en meer recent het INSEAD Coaching Certificate. Ze is geaccrediteerd voor het werken met MBTI, Clarity4D en Enneagram.

RAAD VAN ADVIES

OVER ONS >     VISIE >     EXPERTS

De experts van 360Careers worden bijgestaan door de Raad van Advies. De leden van de Raad van Advies zijn ervaren en betrokken professionals met een brede en complementaire expertise.

Jan Moulijn
Sinds 2007 is Jan ondernemer, investeerder en adviseur. Hiervoor was hij verbonden aan AlpInvest en was hij mede-oprichter van Waterland Private Equity Investments. De eerste 8 jaar van zijn carriere werkte Jan bij Shell. Jan studeerde rechten in Leiden en Brussel (LL.M)

Rutger Ploum
Na zijn studie Nederlands Recht in Leiden werkte Rutger als advocaat in Rotterdam. In 1995 was hij een van de oprichters van advocatenkantoor Ploum Lodder Princen. Rutger is gespecialiseerd in arbeidsrecht en geregistreerd NMI-mediator.

Jose Tijssen
Jose is Corporate Director Communications & External Relations bij Mediq. Van 2003 tot 2013 was zij werkzaam bij Citigate First Financial waar zij sinds 2005 Managing Director was. Hiervoor was zij Director Corporate Communications bij ING en verantwoordelijk voor Investor Relations van KPN. Na haar studie bedrijfskunde in Rotterdam werkte zij voor ABN AMRO en Wolters Kluwer.

aanhalingsteken-boven

HOE EERDER JE EEN PROBLEEM AANPAKT, HOE GROTER DE KANS DAT JE HET KAN OPLOSSEN.

aanhalingsteken-onder

Bewaren