OVER ONS

CONSIDER YOUR OPTIONS…

360Careers koppelt de kennis en ervaring van haar aanpak om u optimaal te kunnen begeleiden, op het juiste moment en op de juiste plek.

360Careers biedt onafhankelijk advies, een pool van goede coaches, transparante en effectieve trajecten zonder rompslomp en een pijplijn van goede kandidaten.

Marline
Marline Stoffer – van Dam
is initiatiefnemer en managing partner van 360Careers. Dankzij haar internationale ervaring in de advocatuur en de financiële dienstverlening heeft zij een wereldwijd netwerk opgebouwd. De afgelopen twintig jaar heeft zij een succesvolle carrière in executive search, coaching en mediation opgebouwd. Zij kan uitstekend luisteren en is als geen ander in staat de kennis en ervaring van de experts van 360Careers te kanaliseren. Met kennis van zaken kan zij oplossingen bieden in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

VISIE

NIEMAND HEEFT DE WIJSHEID IN PACHT MAAR JE BENT NOOIT TE OUD OM TE LEREN

360Careers wil iedereen de gelegenheid bieden om zich optimaal te ontwikkelen. Die ontwikkeling kan voor iedereen anders zijn en andere keuzes omvatten. Dit leidt uiteindelijk tot een optimum voor individu en organisatie.

Bij 360Careers zijn het niet alleen onze klanten maar ook onze anpak die met elkaar en van elkaar kunnen leren. Open, moderne communicatie is essentieel. Empathie, respect, kennis, interesse en creativiteit zijn randvoorwaarden. Nieuwe technologische toepassingen zijn een gegeven.
Executive Search, Coaching en Training leveren verschillende instrumenten om ontwikkeling te kunnen realiseren.
Onderdeel van het leren is inspireren en delen van informatie.

Regelmatig organiseert 360Careers workshops en ronde tafel gesprekken met boeiende sprekers. Zie ook onze blogs

MARLINE STOFFER

MANAGING PARTNER
gespecialiseerd in begeleiding van professionals; executive search, coaching en mediation

linkedin-tekst

Marline Stoffer, de mensen waar ik mee werk zijn de sleutel tot hun eigen succes.
Ik bied een “veilige haven”, zoals het oog van de storm, waar ruimte is om blinde vlekken te ontdekken, dilemma’s te ontrafelen, onzekerheden te koesteren. Waar we verschillende lenzen gebruiken, andere perspectieven vinden en nieuwe aanpak en gedrag inzetten waardoor je verder kunt, met meer inzichten en beter uitgerust dan daarvoor.
Concreet; om echte resultaten te behalen voor mensen en organisaties.

Marline is gespecialiseerd in begeleiding van executives & professionals; executive search, coaching en mediation.

Marline heeft als advocaat bij Skadden en Clifford Chance gewerkt waarna ze dankzij executive search overstapte naar het “bankvak” bij (Fortis)MeesPierson en Kempen.
De kennismaking met executive search beviel haar zo goed dat het de inspiratie werd voor een nieuwe carrière. Het past perfect bij haar passie om mensen en teams te helpen hun volle potentieel te realiseren. Ze adviseert organisaties en coacht bestuurders & professionals in leiderschap, diversiteit & inclusiviteit, persoonlijke – en carrièreontwikkeling en oplossen van conflicten.
Haar vermogen om in verschillende talen te werken past bij haar internationale (werk)ervaring. Dit koppelt ze aan haar analytische-, communicatieve – en luistervaardigheden en haar warme interesse in mensen om hen te helpen een duurzaam resultaat te behalen.

Ze heeft een ICC van Insead University en is gecertificeerd voor het gebruik van Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching, 360Feedback, MBTI, HOGAN, NLP en OBM, Marline is oprichter en managing partner van 360Careers.